Tagget på hotellet

Innbrudd og hærverk på Tromsø-hotell i natt.
nyheter

Det var i 01.30-tiden at politiet fikk melding om innbruddet på Radisson Blu-hotellet i Tromsø sentrum. Da hadde noen brutt seg inn på hotellet og tagget på veggene. De hadde også oppholdt seg i en trappeoppgang ulovlig.

Politiet fant spor av hasjbruk på stedet også. De har godt håp om å finne ut hvem som har stått bak skadeverket, ettersom det er overvåkningskameraer på hotellet. Politiet har også gjort beslag på stedet som kan sette de på sporet av noen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter