Brann i kraftlinjestolpe

Brannvesenet rykket ut til Nordfjord på Kvaløya.
nyheter

Brannvesenet fikk 09.15 melding om at det var brann i en kraftlinjestolpe innerst i Nordfjord på Kvaløya.

- Vi har en bil på vei utover, ja. Stolpen det brenner i står innerst i Nordfjord, sier Kurt Albrigtsen ved 110-sentralen til itromso.no i 09.40-tiden.

Ifølge tipset kom det både flammer og røyk fra stolpen.

- Stolpen står visstnok ikke i akutt nærhet av bolighus, men vi skal ut for å få klarhet i det nå. Det er jo hus hele veien i det området, sa Albrigtsen.

Da iTromsø snakket med brannvesenet igjen senere, hadde mannskapene forlatt brannstedet. Det skal kun være stolpen som har tatt skade av brannen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter