Best på nyskaping

Playfish belønnes med NHO Troms Nyskapingspris for 2011.

  Foto: Jon Terje Eiterå

Playfish
nyheter

I dag fikk spilleselskapet Playfish beviset på at arbeidet de gjør fortsatt legges merke til.

Les også: Lek og frihet som suksessfaktorer

NHO deler ut Nyskapingsprisen der målet er å belønne enkeltmenneskers initiativ, dette skaper økt interesse og oppmerksomhet for nyskaping, kreativitet og etablering av nye bedrifter i samfunnet.

Les også: Playfish solgt for 2,4 milliarder

Årsaken til at NHO Troms har valgt Playfish som sin kandidat er i følge en pressemelding følgende:

"Playfish har bevist sin levedyktighet ved å vise positive tall allerede første år. De er nyskapende, de har vist at det er mulig å etablere et internasjonalt ledende selskap i lille Tromsø. De er derfor med på å inspirere andre til å tenke nytt, internasjonalt samt våge å ta risiko. Sist, men ikke minst, er Playfish et forbilde for ungdom, gjennomsnittsalderen på kontoret er lav sammenlignet med andre."

Les også: Rik på Facebook-spill

Playfish-gründer Kim Daniel Arthur er naturlig nok godt fornøyd med å bli tildelt utmerkelsen.

- Det er selvsagt veldig, veldig gledelig og en herlig måte å få oppmerksomhet for det vi har klart å skape, sier Arthur til itromso.no.

Playfish er NHO Troms kandidat til den nasjonale kåringen som finner sted på Småtinget i Trondheim 30.-31. august.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter