Ny fylkesordfører

Knut Werner Hansen forlater stillingen som fylkesråd for plan og næring og tar fatt på nye utfordringer.

  Foto: KNUT JENSSEN

nyheter

I fylkestinget mandag 18. oktober 2011 ble Knut Werner Hansen fra Arbeiderpartiet valgt fylkesordfører for de neste fire årene.

Christine Bertheussen Killie fra Høyre ble valgt som fylkesvaraordfører. Hun tar fatt på sin andre periode som representant for Høyre i fylkestinget.

Knut Werner Hansen må nå forlate fylkesrådet i Troms hvor han har vært fylkesråd for plan og næring.

På det samme møtet ble det også valgt nytt fylkesråd. Dette består av:

Fylkesrådsleder Pia Svensgaard (Ap)

Fylkesråd for kultur Mariam Rapp (KrF)

Fylkesråd for utdanning Kent Gudmundsen (H)

Fylkesråd for plan og næring Kari-Anne Opsal (Ap)

Fylkesråd for samferdsel Terje Olsen (H)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter