Fyller gatene med snø

Lørdag er det klart for utradisjonell skifest i sentrum.

  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Da går nemlig verdenscupavslutning i skialpinisme (randonee), Blåtind Arctic Race, av stabelen i Tromsø.

Selve rennet gjennomføres på søndag, der målet er å komme seg fortest mulig opp og ned fra Blåtind med ski på beina.

Verdenscuphelgen starter imidlertid allerede lørdag da det arrangeres sprint i Tromsø sentrum der deltakerne skal gå fra Stortorget til Gyllenborg og ned igjen.

– Dette blir mest en showøvelse for å vise hva det går ut på og kanskje rekruttere flere til sporten, forklarte arrangør for verdencupsavslutningen og leder for komiteen i Laksvatn Skiskytterlag, Bjørg Nysæther, til itromso.no i januar.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter