Videre i prestisjefylt konkurranse

Som de eneste fra Norge.

  Foto: KNUT LØKSE NILSSEN

nyheter

Fire frisører fra Headmasters i Tromsø har blitt plukket ut til å delta i Headmasters photographic awards.

- Det er utrolig artig å få være med på dette, så vi er storfornøyd, sier Linn-Ramona Pettersen.

- Det blir en sinnssyk opplevelse. Det blir gøy å få delta og i tillegg få oppleve London, sier Ina Antonsen til iTromsø.

Ti bidrag

Headmasters photographic awards er en intern konkurranse i kjeden, og er delt opp i flere kategorier. To personer står også bak hvert bidrag. Linn-Ramona Pettersen har sammen med Maria Victoria Holmbukt gått videre i kategorien ”Mens awards”, mens Ina Antonsen og Lene Eliassen har gått videre i kategorien ”Womens awards”.

- Vi sendte inn bilder av det vi hadde gjort til en jury, som plukket ut ti bidrag som gikk videre. Så det var veldig artig at vi gikk videre i begge kategoriene, forteller Pettersen.

Jobbe med profesjonelle

Headmasters, som er en av Englands største og mest anerkjente frisørkjeder, startet konkurransen i England på 1990-tallet. Jentene fra Headmasters er de eneste fra Norge som er plukket ut av juryen.

- Det var utrolig artig da bekreftelsen på at vi var plukket ut kom. Der kommer alle fra store byer rundt i Europa. Så står det Linn og Maria fra Tromsø blant dem. Det er utrolig tøft at vi fra lille Tromsø hevder oss i denne konkurransen, sier Pettersen.

Jentene får dermed reise til London 23. – 26. juli. Der vil de få jobbe sammen med profesjonelle fotografer og stylister.

- I tillegg til London-turen er premien at vi får vise frem det vi jobber med og det vi kan, forklarer Pettersen, som helt til slutt innrømmer at blir en del shopping i løpet av turen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter