Årets agurknyhet?

Saken om at Sjøvegan er fri for popcorn er en toppkandidat.
nyheter

Juli er over og den verste agurksesongen blant nyhetsredaksjonene i Norge er over. Og den kanskje største agurknyheten kommer fra Salangen i Troms.

"Tomme for popcorn" lyder overskriften til Salangen-Nyheter.com og handler om at Prix på Sjøvegan for andre gang på kort tid er fri for micropopcorn i varebeholdningen.

Vet ikke årsaken

- Det har skjedd før, og jeg vet ikke hva som har skjedd. Vi bestiller varer to ganger i uka, så dette må være en feil utenfor vår butikk, sier daglig leder på Prix Sjøvegan, Jimmy Treland, til Salangen-Nyheter.com.

- Vi beklager virkelig at det er tomt for de varene vi er tomme for, og vi gjør så godt vi kan for å fikse opp i problemet, avslutter butikksjefen.

Artikkelen deles nå blant flere både på Facebook og Twitter. Den lokale nettavisen i Salangen opplyser om at artikkelen har over 18.000 klikk, noe som er langt over de normale lesertallene.

- Det er kjempebra at folk flirer og ler av nyhetene våre. Vi er Nord-Norges mest positive nettavis, og spesialiteten vår er småsaker fra lokalsamfunnet, sier eier og redaktør Jon Henrik Larsen til aftenposten.no.

Sovnet blant frukten

En annen nyhet som kommer høyt på listen over agurknyheter, er artikkelen om mannen som sovnet blant frukten i en butikk i Kirkenes.

- Det vites ikke om det var blant bananer eller nøtter han inntok sin posisjon, stod det i politiloggen til Østfinnmark politidistrikt etter hendelsen.

I en uhøytidelig kavalkade som Aftenposten har gjennomført havner også nyheten "Tomme for popcorn" i toppen.

Her kan du lese hele agurklisten til Aftenposten.