I denne ukens utgave av Se og Hør hyller flere kjendiser hvordan tromsøjenta Lene Marlin har vært åpen om de tunge periodene i hennes karriere. Etter å ha solgt over 2 millioner album stengt hun døren for offentligheten etter å ha vært allemannseie i flere år.

I lørdagens episode av " Hver gang vi møtes" på TV2 snakket hun ut.

– Jeg følte det litt som at jeg var i hula mi. Det var ikke noe artig å gå ut. Først ville jeg sove, det var det første jeg skulle gjøre, jeg skjønte at jeg slet mer enn jeg trodde. Jeg var ikke helt forberedt på det som kom etterpå, sa Lene Marlin i  TV2-programmet.

Nå hyller Frp-politiker Mette Hanekamhaug, Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus og skuespiller Jarl Goli henne for åpenheten.

– Jeg vil gjerne gi en stor honnør til Lene for hennes åpenhet. Det krever et stort mot å by på seg selv i beste sendetid på TV. Hun viser viljekraft til å se framover, i stedet for å fokusere på fortiden. Der ligger nøkkelen til suksess. Lenes historie viser at dersom man lar andre mennesker overta styringen på livene sine, går det galt, sier Goli til Se og Hør.