Skånlending ny leder i Troms AUF

Vil engasjere flere ungdommer i fylket.

NY AUF-LEDER I TROMS: Tor Martin Torbergsen fra Skånland ble i helgen valgt til ny leder i Troms AUF.  Foto: Hans Viktor Øye

nyheter

I helga har ungdom fra hele fylket vært samlet i fylkestingssalen i Tromsø for å delta på årsmøte i AUF i Troms. 

Det ble også valgt et nytt fylkesstyre. Tor Martin Torbergsen fra Skånland var fra valgkomiteen innstilt som leder, og ble sammen med det nye fylkesstyre enstemmig valgt.

- Jeg takker for tilliten og ser fram til å ta fatt på arbeidet med å engasjere enda flere ungdommer i fylket, og selvfølgelig til høsten, da vi igjen skal sikre nytt rødgrønt flertall, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding.

Torbergsen har vært aktiv i AUF siden 2006 og har hatt viktige verv som både lokallagsleder i Harstad AUF og nestleder i AUF i Troms.

Han fikk imidlertid en litt kjedelig start på lederkarrieren da han natt til søndag ble rammet av sykdom.

Over 70 delegater og besøkende var tilstede under møtet, og blant de besøkende var tidligere AUF-leder og stortingskandidat  Martin Henriksen, AUFs generalsekretær Marianne Wilhelmsen, samt nestlederen i Transport- og kommunikasjonskomiteen, Anne-Marit Bjørnflaten.

Avtroppende leder Mari Siljebråten fortalte om et bra, men krevende år for AUF i Troms, et år som bestod av mange medieoppslag og god medlemsaktivitet i lokallagene. Hun var heller ikke i tvil om at det finnes en vilje og en evne blant fylkets medlemmer til å bringe organisasjonen videre og inn i framtida.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter