Brøt seg inn i kiosken med traktor og balltre

Kjørte traktor til universitetsområdet for å bryte seg inn i kiosk.

Ved hjelp av denne traktoren, og et balltre, tok en mann seg inn i Mix-kiosken på campus i Breivika.  Foto: Eirik Bang Pedersen

nyheter

Det var en litt spesiell tyverisak politiet i Tromsø fikk i fanget ved 01-tiden natt til fredag .

Da pågrep de en mann i slutten av 30-årene på universitetsområdet i Breivika etter at vedkommende hadde utført grovt tyveri fra mix-kiosken på campus.

For å komme seg til Breivika hadde mannen, som politiet omtaler som en kjenning av dem, stjålet en traktor.

Politiet hadde også mottatt melding rundt 00.30 om en traktor med snøfres som kjørte villmann nordover på Stakkevollveien.

Såpass villmann var vedkommende at møtende biler måtte svinge unna for å unngå krasj. Traktoren kjørte i tillegg med fresen nede på den bare asfalten, og politiet rykket ut for å lete etter traktoren, men den fant de ikke.

Traktor inn på Mix

En halvtime senere fikk de imidlertid melding om at en traktor hadde kjørt inn i Mix-kiosken på campus i Breivika og brutt seg inn ved hjelp av et balltre.

Politiet var kjapt på stedet og pågrep mannen, som på det tidspunktet var på tur bort fra stedet.

Da hadde mannen ifølge politiet rukket å bryte opp kassaapparatet og stjelt en del penger.

Nå blir mannen siktet for traktortyveri, grovt tyveri fra kiosken og for å ha kjørt traktoren i ruset tilstand.

Den rusede traktorføreren ramponerte også Grønnåsen ungdomsskole i natt!


Følg iTromsø på Facebook!


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter