Fugl dro på restaurant

... men ble kastet rett ut igjen!

UT IGJEN: En iTromsø-leser har sendt inn denne snutten av en fugl, trolig en måseunge, som hadde forvillet seg inn på spisestedet Burger King i Tromsø. Whopper eller cheeseburder ble det nok ikke på fuglen, men at den reddende kvinnen kom til og hjalp til med exiten var kanskje "flaks" nok når det kom til stykket.

KORT VISITT: Den uvedkommende gjesten fikk trolig lite ut av besøket på Burger King.  

nyheter

En leser har sendt inn et lite videoklipp filmet på Burger King i Storgata før helgen. Det som tilsynelatende er en måseunge har forvillet seg inn i restauranten, og blir båret ut inngangsdøren av en gjest.

- Bare sett slikt andre steder

Daglig leder Vidar Andersen, som tok over restauranten ved nyttår, har ikke hatt problemer med mer eller mindre sultne fugler som flyr inn og slår seg ned der.

- Nei, vi har ikke masse fugler inne på kjøkkenet, sier han spøkefullt.

Andersen var selv ikke på jobb da fuglen kom på besøk før helgen, men fikk høre fra kolleger om kvinnen som bar fuglen ut og sørget for at den uvedkommende gjesten dermed sporenstreks ble kastet ut. Eventuelt hjulpet ut, alt etter hvordan man ser det.

Burgersjefen har derimot hatt fugler på besøk i andre restauranter han har drevet.

- Jeg har sett det to-tre ganger i løpet av en ti års tid, både i Tromsø og Bergen. Det hender at de bommer litt og kommer inn i restauranter. Men jeg har ikke sett at de har stjålet mat, og heller ikke ved utebordene våre i Storgata har jeg fått klager på at måsene blir for nærgående, sier han.

De mest nærgående fuglene Andersen har møtt på, har dukket opp i parken når han har spist der.

- Det er verre i enkelte parker og på enkelte torg, og det merker kan om man setter seg med en kebab eller is på en benk. De blir jo noen ganger helt ville, sier Andersen.