Zakari Hamza klar for TIL

Zakari Hamza (19) er formelt TIL-spiller.

KLAR FOR TIL Zakari Hamza er TIL-spiller.  Foto: jørund wessel carlsen

nyheter

Som iTromsø meldte senest i går har en overgang lenge ligget i luften. Tirsdag kom bekreftelsen fra TIL.

- Zakari blir i Tromsø i et og et halvt år, og kommer på lån fra den belgiske klubben Eupen, heter det i pressemeldingen.

TIL har også sikret seg opsjon på ytterligere to år, og den ghanesiske 19-åringen kan dermed bli i TIL i tre og et halvt år.

Zakari Hamza var tidligere i år ønsket av tabelltreer Aalesund.

iTromsø kommer tilbake med mer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter