Nå skal disse haugene fjernes

Enhetsleder ved bydrift i Tromsø kommune, Dag Ivar Andreassen, lover å sørge for at asfalthaugene i Kroken skal bort.

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Etter asfaltering i sommer ligger det asfalthauger igjen i B.A. Løvolds vei i Kroken.

Det har beboere reagert på.

– Dette er det entreprenøren som har ansvaret for å fjerne. Det er godt beskrevet i avtalen vi har med dem. Vi kommer til pålegge dem å rydde opp i B.A. Løvolds vei, sier Dag Ivar Andreassen i kommunen.

Han forstår at det kan gå litt fort i svingene når det skal asfalteres.

– Det er ofte sånn at man velger å få gjort unna mest mulig asfaltjobbing mens det er godvær. Så rydder man opp etter hvert.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter