Jaktet på åndelige svar

På Alternativmessa på Scandic får man svar på det meste mellom himmel og jord. Inger-Eli Olsen lot tarotkortene vise hennes neste trekk.

SER FREMTIDEN: Klarsynte Kirsten Azuka Henriksen bruker tarotkort for å finne ut hva Inger-Eli Olsen har i vente. — Hun har en indre kamp i seg, sier hun om kortet Olsen har trukket. På Alternativmessa på Scandic finner man denne helgen mange alternative måter å søke svar på.  Foto: Ronald Johansen

BLE SPÅDD: iTromsø ble spådd i kaffegrut. Ella Eira Pedersen så store omveltninger i journalistens liv.  Foto: Ronald Johansen

LESER HANDA: Svein Jensen går med åpne armer til håndanalyse. Der finner Torkil Rose Kjelstrup blant annet hvilke følelsesmessige og tankemessige blokkeringer Jensen kan ha.  Foto: Ronald Johansen

ENERGISTRØMMER: Fred Moe ligger på benken for å få polaritetsterapi av Marcel Bjerknes. I motsetning til en vanlig massasje bruker han energien i kroppen for å løse opp muskelspenninger.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Denne helgen var Scandic hotell fylt med healere, klarsynte som ser både fram – og bakover i tid, tarotkort, håndanalyser, auralesing, ponchoer, massasjer og krystaller.

Messen har blitt arrangert i Tromsø i snart 20 år. Inger-Eli Olsen var tilbake for å bli spådd for andre gang hos klarsynte Kirsten Azuka Henriksen.

Ved hjelp av krystallsand og et ark med bilder av energier brukte Henriksen en pendel for å finne ut hvilke energier som Inger-Eli Olsen trenger å jobbe videre med.

– Første gang jeg var her fikk jeg hjelp til selvtilliten. Nå er jeg her for å få hjelp til å bli mer åpen, sier Olsen.

Spår i handa

Svein Jensen prøvde håndanalyse — der fikk han vite mer om sin egen energi og egenskaper.

– Jeg har gjort dette flere ganger tidligere, og syntes det er fantastisk hvor godt det stemmer. Så dette ser jeg fram til, sier Jensen.

Han mener alle som er skeptiske til det alternative bør prøve håndanalyse.

– De som analyserer hånden kan si nesten nøyaktig hvilket år ting har skjedd med meg. Jeg får vite om mulighetene mine i fremtiden. De som avviser dette, de vet ikke hva de snakker om. Dette må oppleves, sier Jensen.

Torkil Rose Kjelstrup mener man i hånden kan lese om en person er realist, intuitiv, om man har behov for trygghet eller er åpen for forandringer.

Energimassasje

Fred Moe kom til alternativmessen ved en tilfeldighet og endte opp med å prøve polaritetsterapi for første gang.

– Det er en massasje der vi jobber med energien i kroppen. Vi jobber ut fra en indisk tankegang om at kroppen har flere energimotorer der energien sirkulerer rundt i kroppen. Hvis sirkulasjonen av energi stopper opp, så kan man oppleve at musklene blir anspent, forklarer Marcel Bjerknes, som er utdannet i polaritetsterapi.

For Fred Moe fungerte massasjen godt.

– Det var fint. Jeg vet ikke om jeg kjenner forskjell i energinivåene mine, men det var en god massasje, sier Moe.