Startet nettbutikk med dårlig nettforbindelse

Brødrene Bjørn-Even og Mikael Salamonsen tok sjansen på å lage nettbutikk fra Sjursnes. Men nå har de utfordinger.

Brødrene Bjørn-Even og Mikael Salamonsen har etablert en nettbutikk, til tross dårlig nettforbindelse. 

nyheter

Det var i høst at de to brødrene startet opp firmaet Master Teknikk AS, fordi de har et ønske om å holde liv i den lille bygda de bor i, syv mil fra Tromsø sentrum.

– Vi er veldig glade i bygda vår, og vil jo gjerne at det skal være litt liv her. Vi har satt sånn smått i gang nå, og har fått opp nettsida vår. Det er ikke like enkelt med såpass dårlig nettforbindelse som det er her på Sjursnes. Men vi håper at satsningen hjelper på lokalsamfunnet, sier daglig leder i Master teknikk, Bjørn-Even Salamonsen.

Oppvokst med det

Det er mye å få tak i på nettsiden, både elektrisk verktøy, batteriladere, lakk, maling, spray og fettpresser. Bjørn-Even kan fortelle at det var flere grunner til at de valgte å starte en slik nettbutikk.

– Brorern min er i anleggbransjen, og faren vår har jobbet på båt i mange år. Vi har vokst opp med slike produkter, og vi kjenner godt til det. Dermed var det greit for oss å fortsette med noe vi allerede kan, sier Salamonsen.

Fibernett

På nettsiden kankundene opprette profil, og få tak i brødrene bak siden. Det eneste problemet de har er som tidligere nevnt internettforbindelsen, som ikke er så bra på Sjursnes.

– Vi håper på å få fibernett hit, da blir alt mye enklere for å opprettholde siden. Ellers vil vi gjøre alt for å kunne fortsette siden, og yte den servicen våre kunder fortjener å få, sier brødrene.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter