You'll never drive alone

Denne bilen får United-supportere til å se rødt.

IVRIG SUPPORTER: Ken Hansen kjører rundt i en bil med Liverpool-logoer og -slagord. 

REAKSJONER: Hansen forteller at folk stort sett reagerer positivt. Det er ikke uvanlig at folk gir tommelen opp eller fløyter og vinker. 

nyheter

Ken Hansen kjører rundt i en ganske så unik Nissan Juke. Bilen har påklistrede Liverpool-logoer av vinyl på panseret og sidene, og vekker både glede og harme.

– Folk er stort sett hyggelige, de gir tommelen opp og av og til fløyter de og vinker. Det regner jeg med er Liverpool-fansen, forteller Hansen.

Han har imidlertid hatt én veldig utrivelig episode med bilen. En gang før jul parkerte han i byen en helgekveld. Da han kom tilbake, fant han en bulkete og ripet bil.

– Det så ut som en slagskade bak, og riper på sidene, forklarer han.

Han mistenker han fulle folk med sympatier hos andre klubber, kanskje noen med røde djevler på klærne, kan ha vært skyldige.

Alltid hatt lyst på

Hansen kjøpte bilen for to år siden, og vinylen fikk han klistret på et halvt år etter det. Liverpool-fan har han imidlertid vært siden 70-tallet.

– Det var noe jeg alltid hadde hatt lyst på, forteller den ivrige Liverpool-supporteren.

I tillegg til logoene, har bilen slagordet "you"ll never walk alone" på venstresiden bak. Han betalte et par tusenlapper for vinylene og monteringen, som han fikk utført hos Troms Produkter.

Gammel supporter

Hansen forteller at han er medlem i Liverpool Supporter Club og Liverbirds Tromsø, en lokal supporterklubb som møtes på Bastard bar når Liverpool spiller.

Den store helten på laget er Steven Gerrard, selv om han innrømmer at det er vanskelig å velge. Hele laget har gjort det bra denne sesongen, og han er storfornøyd så langt.

– Dette er jo slik vi håper på å ha det hver sesong, avslutter han.