Høyem gleder seg til å åpne nye Driv

Den Tromsø-aktuelle artisten er spent på om nye Driv blir åpningsklart til han kommer.

IKKE LENGER ALENE: Denne gangen kommer Sivert Høyem til Tromsø med nye bandmedlemmer og nye musikk i bagasjen.  Foto: PROMO

nyheter

Sist vi så han i Tromsø var han alene med gitaren på Verdensteateret. Før det med bandet sitt «The Volunteers» i bukta. Denne gangen kommer han med to nye bandmedlemmer og ikke minst kordamer til Tromsø. Da tar han imidlertid også startskuddet for nye Driv med hele to konserter.

LES OGSÅ: Sivert leverte

– Det er jo et veldig bra utgangspunkt det der og jeg er veldig spent på nye Driv. Jeg har jo bare sett reportasjer i media der ifra så jeg håper det blir ferdig til jeg kommer, sier Sivert Høyem.

Bra med band

Høyem forteller videre at han flere ganger har spilt på gamle Driv, men har tro på at dette kan bli enda bedre.

– Jeg fikk litt inntrykk av at folk så litt dårlig der, så jeg satser på at de får med seg mer her. Likevel er jo dette vårt eneste stopp i Nord-Norge og jeg trives jo i Tromsø så dette kan bli bra. Jeg gleder meg i alle fall og dessuten har jeg et veldig bra band med meg.

LES OGSÅ: Se Driv døpe sin nye storscene i øl

Blant annet har han med seg produsenten av hans siste plate «Endless Love», Ulf Ivarsson på bass og Rikke Normann og Marianne Tempha som kordamer.

– Bandmedlemmene er noe eldre enn tidligere, men ikke mindre rocka. Kordamene bidrar til at lyden blir breiere. Det er ikke lett å beskrive lydbildet når man er en del av det selv, men det blir rikere.

– Veldig tungt

I januar døde Per Eirik Johansen, Høyems gode venn og manager. Det har blant annet bidratt til at hans siste utgivelse «Endless Love» kom ut litt senere enn planlagt.

LES OGSÅ: Sivert Høyem hyller Per Eirik Johansen

– Jeg har jo gitt den ut på mitt eget plateselskap hvor Per Eirik spilte en stor rolle. Derfor har den blitt utsatt, sier Høyem.

Han synes det er tungt å legge ut på veien igjen, denne gangen uten Per Eirik.

– Det er veldig tungt og rart at han er borte. Jeg har jo hatt daglig kontakt med han og nå har jeg det ikke lenger. Alt er veldig annerledes nå, sier Høyem.