Driver kyllingoppdrett i barnehagen

I Straumsbukta barnehage sørger de 20 kyllingene for at verken barn eller foreldre vil dra hjem.

De 20 nyklekkede påskekyllingene i Straumsbukta barnehage har skapt stort engasjement.

Marius (5) synes det er stor stas med kyllinger i barnehagen. 

nyheter

Den siste tiden har barnehagen hatt eggene i en rugemaskin.

- Barna har fulgt med på hele prosessen fra vi la dem i rugemaskinen til de nå er klekket ut, sier fagleder Marit Vollstad.

Hun har kyllinger hjemme og i stedet for å ha rugemaskinen hjemme på badet, tok hun den like gjerne med i barnahagen.

På den måten kunne alle barna være med å se.

- Ungene er veldig fasinerte, spesielt nå som kyllingene har kommet ut av eggene og de kan holde og kose med dem.

- Foreldrene har også engasjert seg i dette. Nå om dagen bruker de ekstra tid her når de henter ungene, fordi de vil inn og se kyllingene.

- Ofte tar de også med nysgjerrige søsken som også vil se.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter