50.000 til revymamma

Coop Nord startet torsdagen med å hylle en ildsjel fra Kroken.

Anne Elisabeth Hafstad fikk 50.000 kroner fra Coop Nord for sitt engasjement i Krokenrevyen.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

Revymamma Anna Hafstad sammen med elevene og instruktørene Fredrik Warvik, Oda Lillend, Anne Strand og Maja Yttermo under en ildsjelsamling i høst.  Foto: LINN BLOMKVIST

nyheter

Coop Nord delte i dag ut deres frivillighetspris på 50.000 kroner, og den gikk i år til en ildsjel fra Kroken. Det var Anne Elisabeth Hafstad, leder for Krokenrevyen, som mottok hyllesten, og hun hadde tatt med seg ungdommer fra Kroken for å gi tilbake med et revystykke.

Les også: Superfestlige helter i Kroken

- For en gjeng! Jeg skjønner godt at hun synes det er givende, sier Marit Hemmingsen, medlems- og markedssjef i Coop Nord og fortsetter:

- Vi er fulle av beundring for det Hafstad gjør for de unge i Kroken.

Rørt

Dette er tredje året Coop Nord deler ut denne prisen. De fikk i år inn 28 forslag på 24 kandidater, og det var Hafstad som utmerket seg.

Anne Elisabeth Hafstad er rørt over å ha blitt hyllet på denne måten.

- Det er to uker siden jeg fikk vite om dette, og jeg har grått mye av glede siden da. Det er veldig stort, for det er ikke ofte man blir hyllet for å jobbe gratis, sier en fornøyd Hafstad.

Les også: "OMT" ble årets ildsjel

Ekstra i kassa

Etter 13 års arbeid med Krokenrevyen synes hun det er veldig stas å bli hyllet på denne måten.

- Ikke minst er det fint for ungdommen å få litt eksta i revykassa, sier Anne som omtaler revyen som sitt hjertebarn.

- Vi trenger de pengene. Vi har mye vi må leie til revyen, og det er veldig dyrt. Nå kan vi kanskje investere i noe som kan vare en stund, sier Hafstad og fortsetter:

- Om noen år gir jeg meg nok. Eller, det har jeg sagt lenge. Kanskje jeg aldri gir meg, sier hun og ler.