Deler av Olavsvern solgt

Deler av Olavsvern er solgt til Uno X Energi.

Deler av det nedlagte forsvarsanlegget er nå solgt. Foto: Marius Fiskum  Foto: Marius Fiskum

nyheter

Olavsvern Group har solgt deler av Olavsvern til Uno X Energi. I mars gjorde investor Gunnar Wilhelmsen det kjent at Uno X Energi var den første leietakeren på det nedlagte forsvarsanlegget. I eiendomsoverdragelsene fra april kommer det fram at Olavsvern Group as har solgt en del av anlegget til Uno X Energi as for kr. 10.000.000,-.

Les også: Trenger mer plass på Olavsvern

Viktig avtale

Wilhelmsen er investor i Triko AS, som er den største aksjonæren i Olavsvern Group. Han bekrefter overfor avisa salget av deler av anlegget.

– Dette er helt klart at det er en viktig avtale vi har fått til med Uno X, og jeg er svært fornøyd med den, sier Wilhelmsen.

Uno X Energi er en leverandør av drivstoff og energi, og selger blant annet parafin, fyringsolje og marine gassoljer. Wilhelmsen opplyser at selskapets tilstedeværelse i anlegget er viktig for å serve den maritime delen av driften.

Les også: Vil ha studenter til Olavsvern

Jobber med avtaler

iTromsø har tidligere skrevet at Olavsvern Group jobber med å finne leietakere og lage leieavtaler til det nedlagte anlegget på Olavsvern. Investor Wilhelmsen forteller at det fortsatt jobbes med å lage slike avtaler.

– Det stemmer at vi fortsatt jobber med leieavtaler til anlegget, og vi har mye på gang, sier han, før han fortsetter:

– Vi håper å ha nye samarbeidspartnere klare i slutten av mai, og vil ikke si noe konkret om aktuelle avtaler før den tid, avslutter Wilhelmsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter