Deler av Olavsvern solgt

Deler av Olavsvern er solgt til Uno X Energi.

Deler av det nedlagte forsvarsanlegget er nå solgt. Foto: Marius Fiskum  Foto: Marius Fiskum

nyheter

Olavsvern Group har solgt deler av Olavsvern til Uno X Energi. I mars gjorde investor Gunnar Wilhelmsen det kjent at Uno X Energi var den første leietakeren på det nedlagte forsvarsanlegget. I eiendomsoverdragelsene fra april kommer det fram at Olavsvern Group as har solgt en del av anlegget til Uno X Energi as for kr. 10.000.000,-.

Les også: Trenger mer plass på Olavsvern

Viktig avtale

Wilhelmsen er investor i Triko AS, som er den største aksjonæren i Olavsvern Group. Han bekrefter overfor avisa salget av deler av anlegget.

– Dette er helt klart at det er en viktig avtale vi har fått til med Uno X, og jeg er svært fornøyd med den, sier Wilhelmsen.

Uno X Energi er en leverandør av drivstoff og energi, og selger blant annet parafin, fyringsolje og marine gassoljer. Wilhelmsen opplyser at selskapets tilstedeværelse i anlegget er viktig for å serve den maritime delen av driften.

Les også: Vil ha studenter til Olavsvern

Jobber med avtaler

iTromsø har tidligere skrevet at Olavsvern Group jobber med å finne leietakere og lage leieavtaler til det nedlagte anlegget på Olavsvern. Investor Wilhelmsen forteller at det fortsatt jobbes med å lage slike avtaler.

– Det stemmer at vi fortsatt jobber med leieavtaler til anlegget, og vi har mye på gang, sier han, før han fortsetter:

– Vi håper å ha nye samarbeidspartnere klare i slutten av mai, og vil ikke si noe konkret om aktuelle avtaler før den tid, avslutter Wilhelmsen.