Det braslianske varemerket Porto Brazil åpner pop up-butikk på Nerstranda i sommer, opplyser Marita Sørensen, markedskoordinator for Nerstranda.

Porto Brazil selger bikinier, badetrakter og strandtøy designet av Jenny Skavland.

Porto Brazil by Jenny Skalvlands nye beach-og summerwear kolleksjon 2014 lanseres gjennom et spesialdesignet pop up shop konsept. Kolleksjonen til Skavland inneholder 18 deler, alt fra bikiner og skjorter.

- Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin - uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme, sier Jenny Skavlan.

Porto Brazil åpner midlertidig butikk på Nerstranda i perioden 23. mai - 30. juni.  Det vil være et midlertidig lokale i fellesarealet i første etasje.

- Denne kolleksjonen blir det garantert rift om! Jenny Skavlan er utvilsomt en kvinne med god innsikt i "whats hot" i motebransjen og er godt kjent for sin trendy stil med kule, kreative plagg. Det er selvsagt veldig moro for oss at vårt senter er et av svært få steder hvor kolleksjonen kan kjøpes, sier Marita Sørensen.