Visste ikke om pengeproblemene

Det internasjonale sjakkforbundet visste ikke om pengeproblemene i Sjakk-OL.
nyheter

FIDE mener de ikke har fått god nok informasjon om situasjonen og ber om bekreftelse på at lekene ikke blir avlyst.

Det skriver NRK Nordnytt.

I dag publiserte FIDE de aktuelle e-postene på sine nettsider.

NRK opplyser at kasserer Nigel Freeman i det Internasjonale Sjakkforbundet (FIDE) fikk høre om pengeproblemene gjennom media.

– Vi burde kanskje ha skjønt dette når dere ensidig bestemte dere for å sette et administrasjonsgebyr på 100 euro for hver deltaker. Dette var ikke i det opprinnelige tilbudet fra dere, og hadde det vært det, ville kanskje stemmegivningen vært annerledes, skriver Freeman.

Han viser også til vertskapet av Sjakk-OL er pliktig til å orientere FIDE om eventuelle økonomiske problemer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter