CARINA HANSEN"/>

Eksplosjon av interiørblogger

Tromsø har kanskje ikke Ikea, men Benedicte Reiersen (27) er en av byens stadig flere interiørbloggere, som gir gode tips om hvordan man kan få det litt stiligere hjemme.
bolig

- Jeg kan finne like mye fint på Europris, Nille og Obs som på Gautes interiør, sier Benedicte Reiersen.

Hun har bloggen Bdicte - interiør og hverdagsliv, hvor hun skriver om interiørprosjekter hun har hjemme i huset på Skjelnan.

Reiersen er en av stadig flere interiørbloggere i Tromsø som skriver og legger ut bilder av hvordan de innreder og pynter hjemme hos seg selv.

Sjekk listen over alle interiørblogger i Tromsø!

Bloggeksplosjon

- De siste to årene har det eksplodert med interiørblogger. Da jeg begynte for to år siden hadde jeg en ganske god oversikt over alle interiørbloggene i landet. Nå er det fullstendig umulig fordi det er så mange. Men det er jo bare artig, sier Reiersen.

For henne - og de fleste andre bloggerne i Tromsø, så er bloggen en hobby som holder på med på kveldstid.

- Det var ei venninne av meg som hadde en egen blogg, som mente at jeg burde ha en blogg fordi jeg har sterke meninger og mye på hjertet. Jeg aner ikke hvordan jeg til slutt rotet meg bort i interiørblogging. Men jeg har alltid hatt et hjemlig gen og sansen for å ha det fint. Jeg suger til meg alt jeg ser i interiørblader, butikkutstillinger og på andre blogger, sier Reiersen.

Gode tips

Hun har sansen for den romantiske stilen og varme farger. Hun setter sammen pyntehyller og dekker spisebordet på kreative måter. Andre bloggere legger ut bilder av hva de har kjøpt på finn.no eller loppemarkeder og møbler de har malt eller trukket om.

- Man finner mange gode tips på andre blogger, og det er lett å bli inspirert. Det er en utrolig positiv verden. Man får mye støtte og kommentarer på det man holder på med, sier Reiersen.

bolig