Fikk se fiskebollene

Guttene fra Amtmannsgata fikk innsyn i toppbloggernes hemmeligheter.

Guttene i Jul i Amtmannsgata får hjelp til å bli gode bloggere. Lærer er bloggdronningene, Nora Marie Winther Therese Charlotte Margrethe Nielsen.

web-tv itromso

Guttene fra Amtmannsgata får hjelp av bloggdronningene Therese Charlotte Margrethe Nielsen og Nora Marie Winther til å lage sin egen blogg.

Her kan du se tidligere episoder:

1. episode

2. episode

3. episode

4. episode

5. episode

6. episode

7. episode

8. episode

9. episode

10. episode

11. episode

12.episode

13. episode

15. episode

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

web-tv itromso