Magisk verden for de minste

Barna smiler, ler og klapper, mens de voksne sitter mer som spørsmålstegn.

Hanne Dieserud viste frem forestillingen "Høyt oppe i fjellet" på HT. Forestillingen er et teater rettet mot barn fra 0 til 3 år.

web-tv itromso

- Barn har et helt åpent sinn når de er på den alderen. De har ikke blitt opplært til hva som er rett og galt, og klarer å tolke det på sin egen måte. Det gir et unikt samspill og hver forestilling blir spesiell, sier Hanne Dieserud.

Hun er regissør og skuespiller for forestillingen «Høyt oppe i fjellet», som er rettet mot barn fra null til tre år som spilles på HT til og med lørdag.

- Ideen er å skape et rom hvor barn og voksne er sammen, uten grenser og pedagogikk. Publikum skal bruke sansene sine. Det er en slags musikalsk reise, forteller hun.

Forestillingen er et samarbeid med Teater Innlandet. Hittil har den blitt spilt rundt 80 ganger i Oppland og Telemark, og tre uker på Den nasjonale scene i Bergen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

web-tv itromso