I en pressemelding fredag opplyser Nav at det er den tidligere ordføreren og fungerende fylkesdirektøren som får toppjobben.

I november i fjor ble det kjent at Grete Kristoffersen, som i en årrekke har hatt det direktøransvaret for Nav i Troms og Finnmark, hadde takket ja til jobben som direktør for samfunn i Tromsø kommune. Hun hadde sin siste arbeidsdag ved årsskiftet.

Siden da har Kristin Røymo, som var ansatt som seksjonssjef i Nav, fungert som direktør.

– Jeg har et stort hjerte for NAV og er svært motivert for å levere godt på samfunnsoppdraget sammen med alle de dyktige og engasjerte medarbeiderne i NAV Troms og Finnmark, sier Kristin Røymo i pressemeldingen.

Arbeids- og tjenestedirektør Sonja Skinnarland forteller at Røymo er en trygg og erfaren endringsleder som har kompetanse og egenskaper som gjør at hun vil møte utfordringsbildet i etaten på en god måte.

– Hun kjenner forvaltningen godt gjennom sine tidligere roller og har svært god innsikt, oversikt og kjennskap til aktører, prosesser, problemstillinger, arbeidsmarkedet, mobiliteten og de viktige nyansene i de politiske problemstillingene som preger Troms og Finnmark, sier hun.

– Jeg er meget godt fornøyd med at Kristin Røymo har takket ja til denne viktige stillingen. Jeg er trygg på at hun sammen med de ansatte vil bidra til å utvikle Nav Troms og Finnmark videre og løse oppdraget på en god måte, legger hun til.