Senterleder for Jekta storsenter, Laila Myrvang, kan fortelle om et fruktbart første halvår for Jekta Storsenter.

– I fjor hadde vi en omsetning første halvår på 666 millioner kroner, mens den i år er på 731 millioner kroner, foteller Myrvang til iTromsø.

Dette gir en utvikling på 9,7 prosent, noe hun er godt fornøyd med.

– Det har vært en fin vekst, som vi er veldig fornøyd med, forteller senterlederen, og legger til at hun har tro på en god vekst også fremover.

Folk er kjent

Hun tror én av årsakene til at omsetningen på Jektahar økt er folks kjennskap til senteret.

– Folk er mer vant med Jekta nå, i fjor var det fortsatt ganske nytt. Det handler litt om at folk må bli kjent her, sier Myrvang.

En annen ting hun drar fram er senterets brede tilbud.

– Jekta Storsenter har butikker som er tilpasset alle aldersgrupper. Det er også flere av butikkene her som du ikke finner noen andre steder i Nord-Norge, konstaterer hun.

Hus og hjem

Av kjedene med størst økning i omsetning finner vi de under kategorien hus og hjem. Myrvang kan opplyse at akkurat denne butikktypen har hatt en omsetningsøkning på over 30 prosent.

– Vi ser at det er den bransjen som har størst vekst. Dette kommer vel kanskje av at folk liker å fornye hjemmene sine, konstaterer hun.

FORNØYD: Laila Myrvang er godt fornøyd med en omsetningsøkning på nesten ti prosent ved Jekta storsenter. Foto: Ronald Johansen