Det skal foreligge et manus til filmen, og Lily Collins – kjent fra «Emily in Paris» – skal ifølge Variety være klar for rollen som Polly Pocket. Og det er altså en bitte liten dukke i en slags dukkehus-eske, som var storfavoritt blant småjenter på 90- og tidlig 2000-tall.

Når Polly Pocket skal prøve seg i liveaction, prøver man samme oppskrift som da man hentet Greta Gerwig til å lage «Barbie»-filmen – og henter inn «Girls»-regissør Lena Dunham.

Dunham står også for manuset, og Mattels filmsjef og «Barbie»-produsent Robbie Brenner sier det «er flott». Det skal være snakk om en familiekomedie.

Polly Pocket kom på markedet i 1989, opprinnelig hos engelske Bluebird Toys, men Mattel hadde amerikansk distribusjon og kjøpte rettighetene i 1998. Salget dabbet av, til tross for at Polly ble redesignet til en større utgave i 1998. Omsider stoppet Mattel produksjonen i 2012, ifølge et nettsted viet 90-tallsleker.

Allerede i 2018 gjorde Polly Pocket comeback, i en versjon ganske lik originalen. Opp gjennom årene har det vanket et par kortfilmer, så vel som langfilmen «Pollyworld» fra 2006 – og en YouTube-serie.

Det skal ifølge Variety være på gang i alt 14 ulike filmprosjekter viet ulike Mattel-leker, blant annet «Barney», «Thomas and Friends», «Hot Wheels» og «American Girl».