- Man må ikke ha barn på skolen for å delta, dette er et arrangement for alle i nabolaget på Mortensnes der vi håper på en god folkefest, sier foreldrekontakt Therese Marienborg Lindseth.

Passer for alle

Tradisjonen tro arrangerer foreldrene til 2.trinnet ved Mortensnes skole hvert år "Skifest for alle" for hele nabolaget. I år går arrangementet av stabelen søndag 22. mars fra klokken 12 til klokken 15 på Skarpmarka.

- Da blir det aktiviteter for store og små med aking og skibakke, skiskyting med alternativ ammunisjon, skikonkurranser og mye annen moro. Dette er et lavterskeltilbud der det ikke er snakk om å ha avansert skiutstyr eller være et stort skitalent, påpeker Lindseth.

I tillegg til skiaktiviteter blir det også god mat og drikke neste søndag.

- Det blir kafé med kaffe, kaker og pølser og ikke minst flotte premier i vårt lotteri med premier som er levert fra næringslivet i nærmiljøet, avslører Lindseth.

Uansett vær

Ennå er det for tidlig å si noe om værutsiktene for dagen, men Lindseth er klar på at arrangementet går som planlagt uansett.

- Det er flott å være ute sammen, så jeg oppfordrer alle til å kle godt på seg og ta turen for å møte folk man kanskje ikke ser så ofte ellers i hverdagen.