29.264 badeglade Tromsøværinger har besøkt Tromsøbadet i mars. Dette er det høyeste antall besøkende per måned siden pandemien brøt ut.

– Starten på det nye året 2022 har på ingen måte vært ideell for Tromsøbadet. Vi startet året med strenge nasjonale restriksjoner, og måtte dessverre holde delvis stengt for ordinære besøkende, sier daglig leder, Siv- Hege Helsing Schrøen, på Tromsøbadet, i en pressemelding.

Restriksjoner opphevet

14. januar ble de strenge nasjonale tiltakene opphevet, og da alle restriksjonene. Men da enmeteren ble opphevet 12. februar lot ikke besøket vente på seg.

I januar var det totalt 19.161 besøkende på Tromsøbadet, mens det i februar var totalt 24.626 gjester. I mars ble det rekordbesøk med hele 29.264 gjester innom.

– Vi kan endelig bekrefte at vi er tilbake til normalen, og vi har ikke hatt slike besøkstall siden åpningsmånedene i september og oktober 2019. Det er tydelig at Tromsøværinger har savnet Tromsøbadet i pandemien, sier Schrøen.

– Rekordbesøket i mars er en bekreftelse for alle ansatte på Tromsøbadet, som står på og leverer god service til våre gjester hver dag, sier hun.

Gode besøkstall i vinterferien

Vinterferieuken har bidratt til de gode besøkstallene. Nå gleder de ansatte seg til påsken.

– Vi håper at mange planlegger et besøk hit i påsken, sier leder for salg og service Inga Reker.