I juni skrev iTromsø om Tromsø Camping som hadde pusset opp og fått splitter nytt serviceanlegg.

Campingplassen har flere store planer. Nå har det nemlig ansatt Marlen Bakke som event-manager.

– Vi er veldig glad for å ha henne med på laget. Hun er perfekt på grunn av sin bakgrunn, hun er kreativ og hun brenner for reiseliv og det å skape gode opplevelser for andre. Hun er alt som er positivt for å lykkes, sier daglig leder Ida Jakobsen.

Hvorfor dra til Las Vegas?

Meningen er at Bakke skal skape mer aktivitet i «Dalen», og sette sammen opplevelsespakker for gjestene.

– Det er mye å oppleve i Tromsø, enten det er snøskuterkjøring, hundeslede eller hvalsafari, sier Jakobsen.

Det er også lagt opp for andre arrangementer på campingen.

– Beliggenheten er perfekt, for eksempel for bryllup og utdrikningslag. Hvorfor dra til Las Vegas når du kan dra hit?, sier Jakobsen.

Artige utfordringer

Marlen Bakke er kanskje mest kjent som modell, men hun har også en master i marked, innovasjon og ledelse. Hun begynte i jobben i forrige uke, og jobber nå med å utvikle en ny markedsplan.

– Jeg har lyst til å utvikle potensialet som finnes i Tromsdalen. Jeg har mange ideer om hva som kan gjøres, forbedres og utvikles. Det blir spennende å se hva som skjer, sier Bakke.

Hun vil ikke si så mye om planene sine ennå, siden de ikke har gått gjennom styret.

Hjerte i Tromsdalen

Bakke forteller med iver hvor lyst hun har til at det skal skje ting i «Dalen». Det kan ha med å gjøre at hun selv har vokst opp på den siden av brua.

– Jeg har stort engasjement for området. I dag har vi hatt møte om det som skal bli TUIL Arena 2. Det kommer til å skje mye her i årene fremover, sier hun.

Event-manageren synes det er viktig å få fram at Tromsø Camping er mer enn en campingplass.

– Folk er bare ikke klar over det. Jeg trodde selv dette var en gammel, slitt og litt traus camping, men det er det ikke lenger – og bedre skal det bli, sier hun.

foto
EVENT-MANAGER: Marlen Bakke har nylig startet i jobben som event-manager i Tromsø Camping. Foto: Foto: Ida Jakobsen/Tromsø Camping.