Livebandet pumper stemning allerede idet du trår inn i det mørklagte gymsalen på Sommerlyst skole. Hele salen er fylt av forventningsfulle publikummere og overklare aktører: her er det duket for show.

Energiboost

Premièrekvelden starter med et smell av et nummer med alt fra indiskinspirert hoftevrikking til afrikanske kattedyr, og setter standarden for resten av det humørfylte showet.

Revygjengen – på flere hundre elever – som har jobbet hardt gjennom hele påskeferien, har valgt å tematisere mangt som preger et tenåringshjerte på treffende vis.

Som den pubertale guttedrøm om å eie en bart; og den dertil hørende muligheten for å kjøpe aldersbegrenset drikke som RedBull uten å bli ferska.

Hele showet føltes som en energidrikk, og for enhver som mangler litt futt i vårregnet er det ingenting som er mer av en kickstarter enn ungdommelig mot og sceneglede.

Treffende

Som seg hør og bør får dagsaktuelle samfunnsdebatter passet påskrevet i revymanuset.

Hvem gidder å ødelegge skiløypa ved å gå der uten ski? Og hvorfor kan ikke poden klage på at klesvask er vanskelig når foreldre sliter vel så mye med å forstå hvordan en smarttelefon brukes?

Noe som med fordel bør korrigeres på før neste forestilling er kanskje lydkvaliteten på sang og tale, da stemmene noen ganger druknet litt i musikken. Det slarker litt her og der, men hva annet kan man forvente av en premiere.

Det er sjarmerende, det er velkoordinert, og det koker over av sceneglede. Livebandet gjør en eminent jobb for stemninga under ledelse av kapellmester Ole Marius Mikkelsen.

Gratulerer med en begeistrende verdensturné.