Laget tok i mot Lyn i en kamp som fikk mye omtale da oppsettet for kampen ble klart. Lyn konstaterte på sin egen Facebook-side at Oslo-laget skulle til "Gokk" da oppsettet ble klart.

Om turen ble lang og dyr ble også den sportslige utfordringen tøff for 1.-divisjonsdamene fra Oslo. Benedicte Robertsen scoret to mål og sørget for 2-0-ledelse til TUIL til pause.

Selv om Lyn snudde og vant kampen 3-2, var TUILs tomålsscorer i perlehumør etter kampen.

- Det var veldig artig. Jeg synes det er fint at det løsner for hele laget. Vi gjør en veldig god 1. omgang, sier Benedicte Robertsen.

Vil opp med TUIL

Tross målene mot 1.-divisjonslaget har ikke 24-åringen noen umiddelbare ambisjoner om å søke lykken høyere opp i divisjonssystemet.

- Jeg spiller på TUIL og det blir jeg å gjøre. Det kommer an hvilken divisjon TUIL er i, sier Robertsen.

TUIL tapte kampen om seriegullet og sjansen i opprykkskvalik på målstreken mot Stakkevollan i fjor. I år er konkurransen enda tøffere, etter at Fløya rykket ned til divisjonen. Uten at det skremmer TUILs kantspiller.

- Målet er å kjempe i toppen og prøve å vinne serien, sier hun.

Overtent

Et knepent cuptap mot Lyn ser hun på som et godt svar før 2.-divisjonssesongen begynner i mai. Men etter å ha ledet kampen 2-0 vedgir hun at det var blandede følelser etter kampen.

- Jeg vet ikke om vi blir for overtent og har for lyst til å vinne. Vi gir vekk to straffespark, konstaterer 24-åringen, som likevel slår fast:

- Selvfølgelig er det surt å tape når vi er så nært. Men vi gikk inn i kampen som underdogs og kom ut med æren i behold, sier Benedicte Robertsen.

Bilde fra kampen er levert av fotballbloggen Kvinnefotball TGS. Følg dem på Facebook her.