– Det var biljardhall her før vi flyttet hit i desember. Lokalet er omtrent like stort som det vi hadde, men utformingen er bedre egnet, sier Frank Jensen.

Les også: Motorsykler slipper å betale bompenger – det merker forhandlerne

Etterspurt henger

På grunn av rivingen av de gamle Kræmer-bygningene på Stakkevollveien, måtte Polarservice finne seg nye lokaler. Jensen tok med seg sine ansatte, alle ATV-ene, hele utvalget av Tysse-tilhengere, snøfresere, snøscooter, bekledning og utstyr og flyttet lenger nord på Stakkevollveien.

– Hovedproduktet vårt er Tysse-tilhengere som vi har eneagenturet på. Vi har hele spekteret av hengere, og den er meget etterspurt. Vi har folk innom nesten daglig som skal ha seg Tysse-tilhenger, sier Jensen.

foto
NYE LOKALER: Tidligere var det biljardhall her, nå har Polarservice inntatt lokalene med hengere ATV-er, snøfresere, snøscootere og bekledning.

Les også: Dette tar knekken på snøfreseren din

Til nyttebruk

ATV er også etterspurt. ATV står for all-terrain vehicle, som er en tre-, fire- eller sekshjuls terrengmotorsykkel. Den har blitt populær blant unge, men er egentlig et nyttekjøretøy.

– Den kan registreres som traktor klasse B og man får 60 km/t på dem. De nye modellene er ganske forseggjorte og brukes som nyttekjøretøy. Jeg selger mange av dem til hyttefolk, hobbyfiskere og offentlige etater. De er velegnet til bruk i naturen, til for eksempel frakt av ved og fisk.

foto
FLYHANGAR: De populære Tysse-tilhengerne står stablet på yttersiden der Polarservice har etablert seg i den gamle sjøflyhangaren på Skattøra.

ATV- og hengermesse

Denne uka arrangerer Polarservice messe med representanter for Tysse og ATV-produsenten CFMOTO til stede. Sistnevnte er det raskest voksende ATV-merket i verden.

– CFMOTO er et nytt merke som jeg begynte med etter nyttår. Den er Sveriges mest solgte ATV, og Norges tredje mest solgte, sier Frank Jensen.

Les også: – Det er litt tabubelagt for scooterkjørere å delta på skredkurs