Det var en fornøyd butikksjef hos Rema 1000 på K1, som onsdag kunne pakke ut en splitter ny pakkeautomat. Det er den første i landsdelen.

– Dette blir fantastisk. Vi startet med post i butikk rett før jul og det har hatt en flott utvikling, og nå får vi en pakkeautomat som gjør at kundene slipper å stå i kø. Det er vi veldig spent på, forteller butikksjef Roald Olsen, begeistret.

Tar over Kvaløya

Grunnen til at pakkeautomaten nå installeres her er fordi post i butikk tidligere denne uken ble flyttet fra Eurospar Kvaløysletta til Rema 1000 på K1.

Dermed må de på Kvaløya med postnummer 9100 og 9103 fra nå av må hente pakkene sine her. Anfrid Knutsen hos Posten vedgår at det har kommet reaksjoner, men understreker at det nye opplegget ikke vil begrense kundenes tilbud på posttjenester.

Les mer: Rema tar Rimi-butikker før Coop får tak i dem

Mer effektivt

Den nye pakkeautomaten skal kunne ekspedere kunder effektivt på egen hånd, og dermed redusere ventetid ved henting av pakker. Ifølge Knutsen vil kunder kun trenge å taste inn en kode de får tilsendt på mail eller tekstmelding for å kunne hente pakken sin på automaten.

Butikksjef forteller at pakkeautomaten har fått gode skussmål sørfra.

– Vi har sett at det fungerer der det har vært i bruk så vi har store forventninger, sier han.

Les mer: Hele seks av disse får terningkast seks

foto
TIL MONTERING: Pakkeautomaten som onsdag ble montert på Rema 1000 på K1. Foto: Sigvart Nordhov Fredriksen