Søndag klokken 16.14 meldte Troms politidistrikt om en alvorlig ulykke på E6 i Troms. Ulykken har skjedd i Brandvollkrysset i Bardu. Tre biler er involvert i ulykken, og totalt er fem personer involvert, hvorav flere skal være skadd.

– Det er en varebil og to personbiler som har støtt sammen, sier operasjonsleder Rune Nilsen i Troms politidistrikt til NTB.

To personer er bekreftet døde som følge av ulykken. Det informerer politiet om på Twitter klokken 16.35.

Av de tre andre involverte er to fraktet til UNN for behandling og en brakt til lokalt legekontor for nærmere oppfølging. Skadene skal ikke være livstruende.

Vegtrafikksentralen nord melder at veien ved Brandvollkrysset er helt stengt. Politiet og Statens Vegvesen gjør tekniske undersøkelser på stedet. Politiet melder rundt klokken 18.00 på Twitter at veien vil forbli stengt en stund til.

Klokken 22.00 søndag kveld opplyses det om at vegen er åpen for normal ferdsel. Politiet vil igangsette videre etterforskning av ulykken.

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte

Veidirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter at totalt fire mennesker har omkommet i trafikkulykker denne helgen.

– Jeg er opprørt over disse ulykkene. Dette er mye mer enn tall og statistikk. Det handler om mennesker og skjebner. Om familier og lokalsamfunn som blir berørt og preget, sier veidirektør Ingrid Dahl Hovland i en pressemelding.