I vestregata, hvor blant Gull Adam tidligere lå, skal det i november åpne en pizzeria.

En av fire som har gått inn som eier av restauranten er Bjørn "Bønna" Helberg som driver Kaffebønna.

- Vi er veldig tidlig i prosessen, så jeg ønsker ikke å gå ut med de tre andre navnene akkurat nå, sier Helberg.

Les også: "Kaffebønna oppgraderer"

Likevel er det planlagt at pizzeriaen skal åpne i november, og at den vil lages på "italiensk vis".

Les også: "Disse jentene er byens beste på kaffe"

- Pizzaen skal stekes i vedfyrt ovn på italiensk vis, dermed blir den nok litt annereledes en den andre pizzaen man får i byen, sier Helberg.

Han mener at det absolutt er behov for en slik pizzarestaurant.

- Jeg synes denne type pizza er sinnsykt godt. Vi kommer til å både ha take-away og servering i restauranten, sier Helberg.

- Har dere fått med dere noen italienere på laget?

- Ikke per dags dato, men vi har noen følere ute.