Hvem drepte Erling (85)?

iTromsø ser nærmere på Tromsøs eneste uoppklarte drap.

  Foto: Ann Sissel Jenssen

krim

Erling Eriksens hus på Breivikeidet brant ned til grunnen natt til 16. november 2002. Den 85 år gamle sauebonden og hobbydikteren ble funnet i ruinene, uten røyk i lungene og med et tøystykke i svelget. Folk visste at Erling hadde gjemt mye penger hjemme.

Drapet på Erling Eriksen er Tromsøs eneste uoppklarte mord.

Gjennom seks sider i "Reportasjen" lørdag, går iTromsø gjennom hendelser og vitneobservasjoner som ikke har vært framme i lyset før. Politiet får dessuten det glatte lag av Eriksens nærmeste pårørende, som mener mulige bevis gikk tapt etter flere etterforskningstabber.LES HELE SAKEN I LØRDAGSAVISA.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

krim