Hissig serieonanist

Fersket i prøverom, løp etter vekter, truet med kniv.
krim

Det var fra januar 2009 til juli 2010 at tromsømannen i midten av 30-årene ble tatt for onanering på offentlig sted ikke mindre enn syv ganger.

To av disse episodene fant sted på samme dag i januar 2009 da mannen først ble tatt på fersken i prøverommet på en klesbutikk i Tromsø sentrum. Halvannen time ble han på nytt avbrutt av politiet. Denne gangen etter å ha onanert utenfor en av byens barnehager.

Blottet seg i solarium

Et par dager senere var han på nytt i gang, denne gangen i prøverommet til en annen av Tromsøs klesforretninger. En knapp måned senere, i midten av februar, ble han observert naken inne på solrommet til et solstudio i byen. Vedkommende hadde da døren delvis åpnen slik at ansatte og kunder kunne se han.

To dager senere gjentok han denne handlingen på samme sted, men denne gangen onanerte han i tillegg til å vise seg frem naken.

Deretter tok vedkommende seg en "pause" på noen måneder før han på nytt viste frem litt for mye av seg selv i det offentlige rom. I begynnelsen av juli 2009 ble han nemlig tatt for å ha onanert i lesesalen på biblioteket.

Ett år senere, i begynnelsen av juli 2010, ble han nok en gang tatt på fersken. Denne gangen onanerte han på stien i et skogholdt på nordøya.

Knivtruet vekter

I tillegg til å stå tiltalt for disse forholdene står vedkommende også tiltalt for å ha truet en vekter når saken om kort tid kommer opp for Nord-Troms tingrett.

Det var i slutten av januar 2009 at en vekter tok kontakt med han i forbindelse med at han onanerte på et prøverom i en klesforretning. Vedkommende ble da hissig, ropte og forlot butikken før han brått snudde og løp mot vekteren med en kniv hevet i høyre hånd.

Utover dette er mannen også tiltalt for å ha vært i besittelse av to gram hasj ved en anledning i september 2009.

Tvangsinnlagt

Saken har vært berammet i Nord-Troms også tidligere, men den gangen nektet tiltalte å samarbeide.

Retten avgjorde derfor i januar i år at tiltalte skulle tvangsinnlegges slik at sakkyndige kunne fullføre sine juridiske observasjoner.

Saken kunne dermed gjenopptas i dag, selv om tiltalte ikke møtte opp.

Den ventes avsluttet tidlig onsdag.

krim