Frontkolliderte på brua

Det har vært en trafikkulykke på Sandnessundbrua.

Frontkollisjon på Sandnessundbrua  Foto: Ronald Johansen

  Foto: iTromsø-tipser

Frontkollisjon på Sandnessundbrua  Foto: Ronald Johansen

Frontkollisjon på Sandnessundbrua  Foto: Ronald Johansen

  Foto: Ronald Johansen

Frontkollisjon på Sandnessundbrua  Foto: Ronald Johansen

Frontkollisjon på Sandnessundbrua  Foto: Ronald Johansen

trafikk

Politiet melder på Twitter mandag kveld at tre biler er involvert i en trafikkulykke på Sandnessundbrua. Nødetatene rykket ut til stedet.

- Det vi så langt har avdekket er at en bil har fått motorstopp på brua. I forbindelse med det har biler bak vedkommende stoppet, og en bil har valgt å kjøre forbi, og har da kollidert med en bil i motgående kjørefelt, opplyser operasjonsleder Reinert Johansen til iTromsø rundt klokken 19.50.

Ambulanse

Personene som var involvert i ulykken, sjekkes av ambulanse. Johansen har ikke oversikt over hvor mange personer som satt i bilene totalt.

- En person blir mest sannsynlig fraktet bort i ambulanse for nærmere sjekk. Vedkommende kan være lettere skadd, men det er foreløpig ukjent, sier han.

Trafikken står stille

Ifølge en tipser sto trafikken på brua stille, og det bygget seg raskt opp køer på begge sidene av brua.

Køa skal ifølge tipsere gå helt til Jekta.

- Vi har nå åpnet et felt med manuell dirigering, opplyser Johansen i politiet klokken 19.50.

Klokken 20.20 melder politiet at bruen er åpen igjen.

Store materielle skader

Ifølge politiet skal det være store materielle skader på bilene. Saken skal nå etterforskes videre.

Tidligere i kveld var også tre biler involvert i en kollisjon på Strandvegen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

trafikk