Trailer og buss på tvers i Langnesbakken

Flere fikk tirsdag morgen problemer på glatta.
trafikk

Både en trailer og en buss står på tvers i Langnesbakken, meldte politiet like etter klokken 08.00 tirsdag morgen.

Det skulle ikke være snakk om noen personskade, og politiet var da på vei til stedet.

Klokken 08.17 kunne politiet melde at problemet hadde løst seg.

- Vi har nettopp kommet til stedet, og da hadde de fått på kjetting. Veien er åpen igjen. Det er glatt på stedet og Tromsø kommune er på vei for å strø, sier operatør Siri Ellingsen ved politiets operasjonssentral.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

trafikk