(Denne saken er opprinnelig publisert som en pluss-sak på itromso.no. Lurer du på hvordan du får tilgang til pluss-saker? Det gjør du her.)

Ved flere anledninger har et stort kjendishysteri gjort at utestedet har skapt gode historier.

– Etter at Døgnvillfestivalen var over i 2012, var det full fest her. Blant annet okkuperte artisten LMFAO DJ-settet og spilte i halvannen time for ivrige fans. Det var helt vilt. Året før gjorde faktisk også bandet Pendulum det samme. Da var det nyåpning av Moods of Norway og medlemmene klippet opp t-skjortene selv og spilte på kvelden. Det tok helt av, sier daglig leder ved Gründer, Ståle Michaelsen.

– Helt vilt

Også et annet ungpikeidol skapte en massiv kø utenfor utestedet under P4s Vinterlyd i 2014.

– Jeg har aldri sett en så ung og lang kø rundt lokalene våre som da Isac Elliot spiste på Gründer. De må vel ha vært rundt 10 år gamle, de som sto i køen, og de var helt hysteriske, sier Michaelsen.

Han forteller at det også var en «klassiker» som gikk igjen på Strøket.

– Når jeg selv jobbet der fikk vi beskjed om å dra til Meieriet for å hente hansker som vi skulle mikse drinker med, såkalt miksehansker. Derimot er det ingenting som heter miksehansker så vi skjønte fort at vi ble lurt trill rundt. Denne «klassikeren» gikk også igjen på flere av de andre utestedene og var et artig fenomen, sier han.