SENTRUM: Planen for paret er å åpne den franske bistroen for tromsøværingene i midten av januar 2016. Dette i samarbeid med sine to partnere, Joakim Wikström og Dick Chiang, fra henholdsvis Sverige og Kina.

– Vi håper å skape en familierestaurant med god atmosfære, sier Millet til iTromsø.

Historisk sted

I og med at paret drifter det sesongbaserte Hellastua på Kvaløya, har de allerede gitt tromsøværinger smaken av fransk mat, og kan fortelle at det har blitt godt mottatt.

– Hellastua har så langt vært en suksess, og har mye historie. Det samme har Aunegården og derfor var det perfekt for oss å slå til her også, sier Millet.

– Hva kan vi forvente oss av maten deres?

– Menyen er fortsatt ikke helt spikret, men jeg elsker å gjøre noe annerledes, og håper å ta fram gamle franske oppskrifter slik som coq au vin, for så å ta i bruk norske råvarer for å lage dem. Sammen kan det bli en fin og spennende blanding.

Beholder navnet

Med det vil bistroen bli, som franskmannen fra Champagne, selv setter ord på det, halvt fransk og halvt norsk.

– Vi skal også prøve å få inn fransk håndverk, artisanat, her. Dette for å få en ekte fransk atmosfære, sier Millet.

– Har bistroen fått et navn?

– Vi skal faktisk beholde navnet Aunegården. Dette er et navn som folk kjenner til, og som har lokal forankring. Vi ønsker ikke å bytte ut et navn som allerede fungerer godt.