Saras tekst smeltet operajuryen

Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO) har gjennomført musikkanmelderkonkurranse for musikklinjeelever. Blant de tre vinnerne er Sara Ravna Lindmark fra Kongsbakken.

VINNER: Sara Ravna Lindmark, elev på musikklinja på Kongsbakken, er en av vinnerne av NOSOs musikkanmelderkonkurranse. Foto: Eline Tylden 

pluss

Konkurransen ble gjennomført i forbindelse med NOSOs Operagalla som turnerte i landsdelen for rundt to uker siden, og det er denne gallaen som har vært gjenstand for de unge anmelderspirenes kritiske blikk. Det er musikklinjene i Tromsø, Bodø og Mosjøen som har deltatt i konkurransen, og det er blitt kåret en vinner hvert sted. I tillegg til Sara Ravna Lindmark, er det Leander Hjerpås fra Mosjøen og Gunnar Christian Blix fra Bodø som skrev seg til topps.