De rødkledde damene var aldri i nærheten av å ta poeng mot Randesund i Bringserien søndag. På hjemmebane ble de rundspilt etter alle kunstens regler, og da sluttsignalet gikk sto det 12-22 på måltavla.

Det er THKs femte tap på fem kamper.

Håndball-trener i trøbbel: Truet med å slå ned dommeren

- Grusomt

- Dette var grusomt. Vi trodde dette skulle bli en jevn kamp, men så ligger vi under 1-7 før vi våkner. Flere spillere gir opp etter ti minutter, og det er utrolig skuffende, sier en meget oppgitt Lysnes til iTromsø.

Etter kampen brukte treneren lang tid i garderoben på en aldri så liten alvorsprat. Det var en slagen gjeng som kom ut av garderoben en liten halvtime etter at kampen var over.

- Han fortalte at dette skjer fordi det er for lite oppmøte på trening, for lite seriøsitet og for få som satser, sier Maiken Bjerke, som ble kåret til THKs beste spiller for dagen.

- Det var en påtvungen premie, sier hun om bestemannsprisen.

For få spillere

Bringserien er en nasjonal eliteserie der Norges beste lag i 16-årsklassen møtes. Før kampen mot Randesund sto begge lag uten poeng. Nå er det kun THK som er poengløse i serien.

Med så få positive opplevelser i serien setter spillere og trener spørsmålstegn ved om det er verdt bryet.

- Faktum er at vi må bygge opp fra grunnen av. Det er ikke grunnlag for satsing nå. Nå er det kun fra 14 år og opp. Vi må gå hele veien, sier Lysnes.

- Nei, det er ikke grunnlag for det. Det er for få spillere, og det er ikke godt nok, sier Maiken Bjerke.

Maiken Bjerke fikk THKs bestemannspris, men innrømmet etter kampen at det var meget mager trøst. Foto: Jørund Wessel Carlsen
Einar Sparboe Lysnes var ikke nådig med egne spillere etter søndagens THK-tap. Foto: Jørund Wessel Carlsen