Ja, vi elsker påskefjellet!

Kent-Hugo Norheims beste toppturer

Fjellene rundt Tromsø står på rekke og rad klare til å ta imot påsketrafikken og vi har derfor fått tre av byens mange skikjørere til å velge ut sine beste toppturer du kan prøve ut i påskeferien. I dag får du Kent-Hugo Norheims tre anbefalte topper.

Her er Kent-Hugo Norheim på toppen av Store Lakselvtind, med Jiehkkevarri i bakgrunnen. Store Lakselvtinden er en av 212 fjelltopper over 1.000 meter som Norheim har besteget. Foto: Privat  Foto: Privat

pluss

Kent-Hugo er en aktiv skikjører og turgåer som har satt seg det hårete målet å bestige samtlige 666 topper i Troms som er over 1000 meter. Dette prosjektet blogger han om på bloggen sin kugo.no, der han beskriver samtlige toppturer. I Tromsø kommune har han besøkt 103 av 103 topper.