Det var Kemneren i Tromsø som begjærte boet til tromsømusikeren tatt under rettens behandling som konkursbo. Musikeren skylder totalt 144.695 kroner, noe som har bakgrunn i forskuddsskatt og restskatt for 2014 og 2015.

LES OGSÅ: Konkursen fikk Bjørn-Erik (57) til å endre livsstil over natten (for abonnenter)

Saksøkte møtte ikke i rettsmøtet som fant sted 29. mars. I kjennelsen står det at innkallingen til rettsmøtet ble sendt per e-post til saksøkte, men at personen har vært vanskelig å nå på denne adressen. Likevel er retten kjent med at musikeren har mottatt begjæringen, fordi namsmannen tidligere har vært i kontakt med han på e-post, og retten har snakket med personen via telefon.

– Saksøkeren har et forfalt krav mot skyldneren som det ikke er stilt betryggende sikkerhet for. Det er ikke grunn til å anta at skyldneren kan gjøre opp sin gjeld med egne inntekter eller eiendeler eller at betalingsproblemene er midlertidige, står det skrevet i kjennelsen.

LES OGSÅ: Rød Tråd konkurs (for abonnenter)

Retten besluttet at enkeltpersonforetaket til musikeren blir tatt under behandling av konkursbo. Skiftesamling er berammet til mai 2016.