Brann og redning trodde de skulle på HMS-møte, men fikk istedenfor kjempegave

Da hele brannstasjonen ble kalt inn til HMS-møte, ante ingen av de ansatte at det som ventet dem var en splitter ny brannbil.

KJEMPEGAVE: HMS-ingeniør Tor Egil Sommer (i midten), var strålende takknemlig for at søknaden han var med på å skrive resulterte i en ny brannbil. Sommer flankes av tillitsvalgte i Gjensidigestiftelsen, Hanne Sofie Roaldsen (til venstre) og Hanne Therese Ridderseth. Bak ham stråler brannsjef Øystein Solstad og resten av Tromsø brann og redning.  Foto: Lars Johnsen

pluss

BRANNSTASJONEN: Mandag ble en spesiell dag på jobben for de ansatte ved Tromsø brann og redning. Det som etter alle solemerker så ut til bli en dag tilbrakt i HMS-møter med Tromsø kommune, ble noe helt annet. På møterommet ventet nemlig Hanne Sofie Roaldsen og Hanne Therese Ridderseth, begge tillitsvalgte i Gjensidigestiftelsen. Og de hadde med seg litt av en gave. En helt ny brannbil.