Snakker ut etter omstridt oppsigelse: - Håper ikke Kunstforeninga går dukken

Det har stormet rundt Tromsø Kunstforening etter at intendant Leif Magne Tangen (37) fikk sparken i vinter. Nå er han tilbake i jobb og klar for å brette opp ermene.

TILBAKE PÅ JOBB: Intendant Leif Magne Tangen (37) er tilbake på jobb hos Tromsø Kunstforening og er i full gang med å se på tiltak for å bedre økonomien, samt planlegge nye kunstopplevelser for byen befolkning.  Foto: Trond Tomassen

pluss

TØFF TID: Tangen beskriver tiden etter at han fikk oppsigelsen som en tid med høyt konfliktnivå. Nå har kunstforeningen fått nytt styre og Tangen har fått jobben tilbake.  Foto: Trond Tomassen

 

MUSÈGATA: Det vakte stor oppsikt i Kunst-Norge da det ble kjent at intendant Leif Magne Tangen (37) ved Tromsø Kunstforening fikk sparken i vinter. Bakgrunn for oppsigelsen ble begrunnet av styret med et underskudd på 683.486 kroner i 2015 samt en rekke andre forhold, noe Tangen hele veien har protestert mot.