Her avsløres ungdommen når de brekker av p-bom

Klokken 02.15 i natt gikk åtte ungdommer inn i parkeringsanlegget i sentrum. Da de kjørte ut – alle i samme bil – ødela de bommen. De betalte heller ikke avgift for oppholdet.
pluss

Parkeringsdirektør Tore Paulsen betegner skadene til rundt 20.000 kroner. En mannsperson – hvor identiteten er lett å avsløre – brakk den bommen for å komme ut. På vei inn, hang en jente seg etter den andre. Den må høyst sannsynlig også utbedres.

Grovt skadeverk

Paulsen er ikke i tvil om at dette er grovt skadeverk. Derfor vil saken bli anmeldt til politiet.

– Det som forundrer meg, er at personer fortsatt gjør slike ting i parkeringsanlegget – et sted som er byens best overvåkede sted. Alt som foregår, fanger våre kamera opp, presiserer parkeringssjefen.

– Vi har også brakt på det rene at sjåføren ikke betalte avgift i tiden forut for hærverket. Da er det også umulig å komme ut. Riktignok gjør vedkommende forsøk på å bruke et betalingskort, men mislykkes. Da ender det med at en av passasjerene vrenger opp bommen og brekker den.

Identifisert

Ifølge Paulsen har Tromsø Parkering sikret seg registreringsnummeret på bilen – en svart Audi A6 stasjonsvogn – og eierens navn. Flere av de åtte i gruppen er også lette å identifisere.

– I tillegg til hærverket, konstaterer vi at alle åtte forlater parkeringsanlegget i en og samme bil – syv i kupeen og en bak. Det er utvilsomt også noe politiet kan ta med i en sak, forteller han.

– Det er også litt spesielt at en mannsperson, som kom inn på en sykkel, lot denne ligge igjen i anlegget. På rammen står det et navn og et mobilnummer. Dersom vedkommende er eieren, blir også han lett å finne, konstaterer Paulsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

pluss